Duwi Design

Onze projecten

Naast alle grote en kleine projecten zijn er ook een aantal in de prijzen gevallen tijdens het StruCAD tijdperk. Hierbij werden er in meerdere categorieën prijzen verdeeld:

In 1999 werd afgetrapt met het behalen van een tweede plaats voor de “Efficiency Prijs” met het Sparta Stadion in Rotterdam. Het tekenwerk werd hier verzorgt door Peggy de Pauw.

In 2000 was het project “Montessori College Oost” te Amsterdam winnaar in de categorie scholenbouw. Dit was een werk wat getekend is door Pascal Lensen.

“De Gouden Muis” werd in 2002 gewonnen met het project Mobile Shiploader welke in Mozambique gerealiseerd is. De berekeningen hiervoor zijn door Jurg Stahl gemaakt. Pascal Lensen was de winnende tekenaar voor deze prijs. Deze is tevens ook op Europees (1ste plaat) en Internationaal (2de plaats) in de prijzen gevallen.

In dat zelfde jaar was ook de tweede plaats “De Zilveren Muis” bij deze verkiezing voor een van onze werken. Het tekenen en bereken van de details is door Jurg Stahl gedaan. Verder hebben Pascal Lensen en Lodewijk van Vliet als tekenaars aan dit project gewerkt.

Een tweede “Zilveren Muis” was er in 2005 voor het Hoofdkantoor Sabic te Sittard, welke getekend en in detail berekend was door Jurg Stahl.